Wijnfeest en Formule 1 café

Wijnfeest en Formule 1 café

De stichting behoud dorpskerk Wilp organiseert een wijnfeest om de dorpskerk in het zonnetje te zetten en het leven te vieren. Een gezellig treffen in en om de kerk met live muziek, een Formule 1 café en lekker eten en drinken.

Zoals u weet, is de stichting de nieuwe eigenaar van de kerk na het vertrek van de Protestantse Gemeente. Deze middag willen we de inwoners uit Wilp en omgeving in contact brengen met dit monumentale kerkgebouw en informeren over de activiteiten van de stichting.

Proeven van het goede leven
Er worden culinaire producten van lokale ondernemers geserveerd: kaas van boerderij Den Hoek uit Wilp Achterhoek en vlees specialiteiten van Boerin Hilde uit Wilp Achterhoek, gemaakt van varkensvlees uit eigen stal. Ruchtie’s wijnhandel uit Deventer is aanwezig met een ruim assortiment aan Italiaanse wijnen van toonaangevende producenten uit eigen import. U kunt niet alleen genieten van een heerlijk glas wijn maar het is ook mogelijk om flessen te kopen. Daarnaast kunt u een overheerlijke pizzapunt van I Vicini nuttigen die ter plekke in een houtgestookte pizzaoven wordt gebakken.

Formule 1 café
In de Romaanse zaal van de kerk wordt een groot scherm geplaatst waar de GP van Silverstone live kan worden bekeken. Deze wedstrijd begint om 15.00 uur maar alle Formule 1 liefhebbers zijn vanaf 14.00 uur welkom in het Formule 1 café om in te drinken en voor te beschouwen.

Livemuziek van Mike’s Piano Show
Buiten is er vanaf 15.00 uur livemuziek van Mike’s Piano Show. Een interactieve pianoband bestaande uit piano, saxofoon, drums en een zangeres die niet alleen verzoekjes speelt maar ook bekende meezingers en spontane karaoke.

Voor de kinderen
Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen want in de grote zaal van de kerk wordt een springkussen opgesteld. Daarnaast kunnen zij een ritje maken over de Wilpse Klei in de bak van de zijspanmotor van Henk Wagenaar.

Mocht u nog geen donateur van onze stichting zijn dan kunt u zich deze middag aanmelden. U ontvangt dan twee consumptiemunten die kunnen worden ingewisseld voor een glas wijn, een biertje of een pizzapunt.

We hopen u te mogen begroeten. Met uw komst steunt u het werk van de stichting want de opbrengst komt geheel ten goede aan de instandhouding van de dorpskerk.

Stuur een bericht

© 2024 Dorpskerk Wilp | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.