Concerten en evenementen

De Dorpskerk Wilp is een originele locatie voor tal van evenementen. In ons programma-overzicht komt u concerten tegen, tentoonstellingen, workshops, lezingen, en diverse andere kunstvormen. De dorpskerk heeft de afgelopen jaren als intiem cultuurpodium een goede reputatie opgebouwd bij regionaal publiek en bij musici uit het gehele land. Musici zijn heel tevreden over de manieren waarop zij worden gefaciliteerd.

De kerk, met een culturele ANBI-status heeft uitstekende en moderne faciliteiten. Er is een flexibel podium, een goede geluidsinstallatie, een buffet, een werkruimte voor catering, royaal sanitair, een garderobe faciliteit, kleedruimte en WIFI. De dorpsbewoners schonken de dorpskerk in 2017 een vleugel. Bij de kerk is ruime gratis parkeermogelijkheid. De zaal biedt plek aan 200 bezoekers. De mooie akoestiek van de dorpskerk wordt door vele musici en luisteraars als bijzonder ervaren.

Zoekt u een bijzondere, goed bereikbare plek in een landelijke omgeving voor uw concert of voorstelling? Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden en tarieven.

Programma

Regelmatig zijn er evenementen en concerten in de Dorpskerk Wilp. U bent van harte welkom. Bekijk ons actuele programma.

Stuur een bericht

© 2024 Dorpskerk Wilp | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.