Wijnfeest en Formule 1 café

Wijnfeest en Formule 1 café

Kom sfeer proeven op het wijnfeest van de dorpskerk Wilp
Op zondagmiddag 2 juli organiseert de stichting behoud dorpskerk Wilp een wijnfeest. Een gezellig treffen in Mediterrane sferen op het plein van de dorpskerk van Wilp. Kom alvast in vakantiestemming en geniet van mediterrane wijnen, overheerlijke pizza’s en livemuziek van de band Livin’Room. De opbrengst van deze middag komt volledig ten goede aan het behoud van de dorpskerk. Toegang is gratis en de aanvang is 14.30 uur.
Mediterrane wijnen
Ruchtie’s wijnhandel uit Deventer serveert een keur aan Italiaanse wijnen van producenten uit eigen import. Een ruim assortiment geselecteerde wijnen zodat je een breed scala aan smaken kunt ontdekken. U kunt niet alleen een heerlijk glas wijn proeven maar het is ook mogelijk om flessen te kopen.
Culinair genieten
U kunt op het terras genieten een lekker glas wijn, romige kaas en pittige worst. Er worden culinaire producten van lokale ondernemers geserveerd: kazen van Mario de Twentsche kaasspecialist en worsten van Boerin Hilde uit Wilp Achterhoek, gemaakt van varkensvlees uit eigen stal. De mobiele pizzeria van iVicini is aanwezig zodat u een smakelijke pizza kunt bestellen die op ambachtelijke wijze in een houtgestookte oven wordt bereid. Ook café De Kroon gaat iets lekkers klaarmaken.
Livemuziek van Livin’Room
Er is een optreden van de akoestische coverband Livin’Room. Een vijfmansformatie afkomstig uit het Sallandse platteland die zich onderscheidt in presentatie en repertoire. Het podium is een woonkamer compleet met kasten, vloerkleden, barkrukken en schilderijen van hun grote helden Johnny Cash en Creedence Clearwater Revival. De band is het resultaat van een goede muzikale opvoeding want de meeste nummers die zij ten gehore brengen waren al gemaakt toen zij nog niet geboren waren.
Formule 1 café
Voor de autosportliefhebbers wordt in de Romaanse zaal van de kerk een formule 1 café ingericht. Hier worden grote schermen geplaatst zodat de GP van Oostenrijk live kan worden gevolgd. De wedstrijd begint om 15.00 uur en het café is vanaf 14.00 uur geopend.
Voor de kinderen
Ook de kinderen hoeven zich niet te vervelen want buiten is een springkussen opgesteld. Daarnaast kunnen zij een ritje over de Wilpse Klei maken in de bak van de zijspanmotor van Henk Wagenaar.

We hopen u te mogen begroeten. Met uw komst steunt u het werk van de stichting want de opbrengst komt geheel ten goede aan de instandhouding van de dorpskerk.

Stuur een bericht

© 2024 Dorpskerk Wilp | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.