Jonge Meesters Wilp presenteert

MICA Saxophone Quartet

Mica Saxophone Quartet Het Mica kwartet bestaat uit: Tessa von Piekartz (sopraansaxofoon), Silvan van den Boom (altsaxofoon), Mirjam Kwebeman (tenorsaxofoon), Suzanne Boer (baritonsaxofoon). Ze leerden elkaar kennen op ArtEZ in Zwolle. Het kwartet heeft veel verschillende werken in het repertoire, van de ritmische muziek van Paul Creston tot de post-minimalistische werken van Marc Mellits en klassieke werken voor saxofoonkwartet.

De tonen van vier saxofoons van verschillend formaat komen tot één geheel. Vier muzikanten die de unieke klank van ieder instrument laten samenvloeien tot een belevenis voor het gehoor. Dat is net zo spannend als bij een kwartet van strijkinstrumenten. Uit het brede pallet van de saxofoonmuziek worden verschillende klassieke en moderne werken gespeeld, zowel arrangementen als ook muziek speciaal geschreven voor saxofoonkwartet.

Toegang: €19,50 (incl. consumptie), t/m 18 jaar gratis.
De Dorpskerk is geopend vanaf 14.30 uur, start concert om 15.00 uur.
U kunt kaarten reserveren via info@jongemeesterswilp.nl.
Kaartverkoop aan de kassa is uiteraard ook mogelijk.

Abonnement voor seizoen 2024 : € 70,- (incl. 4 consumpties)
Reserveer uw abonnement via info@jongemeesterswilp.nl

Stuur een bericht

© 2024 Dorpskerk Wilp | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.