Christmas Musical

Livinuskoor – Heaven Rejoices

Het Livinuskoor is vaste gast in onze Dorpskerk. Onder leiding van pianiste en koordirigente Sandra de Bruin voeren zij op zaterdag 16 en zondag 17 december (matinée) samen met gastzangers de Kerstmusical Heaven Rejoices uit. Deze musical van Ken Parker, gearrangeerd door Bob Krogstad, vertelt het kerstverhaal vanuit het perspectief van de engelen in de kenmerkende stijl van Jesus Christ Superstar.

Na de korte pauze waarin u een drankje kunt nemen in het Romaanse deel van onze Dorpskerk kunt u de gesmeerde kelen testen met het zingen van kerstliederen samen met het koor. Organist Reinder Torenbeek zal voor begeleiding zorgen en een stuk uit het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach ten gehore brengen.

Wilt u de ultieme kerstsfeer proeven in Wilp, bestel dan vandaag nog kaarten via deze link:

Kaarten

We maken gebruik van de betaaloplossing van “Dorpsfeest Wilp-Achterhoek”. Let bij het bestellen op het selecteren van de juiste datum. Er zijn namelijk twee voorstellingen: op zaterdagavond 16 december en op zondagmiddag 17 december.

Tot ziens in de Dorpskerk van Wilp!

Stuur een bericht

© 2024 Dorpskerk Wilp | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Privacy verklaring | Grafisch ontwerp Thumbs Up | Technische realisatie Sieronline B.V.